Supplementen advies

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en merken supplementen op de markt. Voor iedere klacht of probleem is er wel iets te vinden.

Dus waar begin je? En welke supplementen zijn goed voor jou in jouw situatie?

 

Ieder mens is anders en daarmee de behoefte en ondersteuning qua supplementen ook. Daarom kijk ik graag met je mee zodat jij de juiste keuzes kunt maken om je lichaam te ondersteunen waar nodig.

Helaas kunnen we niet alles uit onze voeding halen, ook wanneer je gezond en gevarieerd eet.

Vaak zijn er verstoringen in ons lichaam waardoor we niet alle voedingsstoffen goed kunnen op nemen, omzetten of kunnen gebruiken.

Waarom aanvulling met supplementen belangrijk is:

Onze voeding is niet meer hetzelfde als een aantal jaar geleden. De grond waar groenten en fruit op worden verbouwd is aangetast door veranderingen in bodemvruchtbaarheid en de toenemende bodemverarming. Hierdoor bevat de voeding niet meer de juiste balans van de belangrijkste voedingsstoffen; vitaminen en mineralen;

Omdat het simpelweg niet altijd lukt om met voeding je lichaam in balans te brengen. Een voorbeeld; je moet 4 – 6 keer per week vis eten wil je een goede vetzuurbalans creëren. Wie lukt het tegenwoordig om 4 keer in de week een vette wilde vis te eten?;

We eten meer (sterk) bewerkte voeding die arm zijn aan vitamines en mineralen;

Daarnaast is de kans groot dat je een druk leven hebt, waarin je vele ballen hebt hoog te houden. Stress put je vitamine en mineralen uit waardoor een aanvulling belangrijk is;

Je hebt op dagelijkse basis te maken met vele toxines, afvalstoffen. Vervuilde lucht, bespoten groente en fruit, schoonmaakmiddelen, huidverzorgingsproducten, make-up, plastic, etc. Je wilt je lichaam beschermen en een handje helpen tegen de toxines;

Darmklachten of spijsverteringsproblemen kunnen ervoor zorgen dat je onvoldoende vitamine en mineralen opneemt uit je voeding;

We kunnen bepaalde vitamines en mineralen niet gemakkelijk zelf aan maken, waardoor we daarin tekorten kunnen ontwikkelen.

Dit alles maakt dat aanvullen met supplementen voor iedereen waardevol is!
Je zult merken dat wanneer jij belangrijke en/of essentiële vitamines, mineralen of andere (micro/fyto)nutriënten gaat bij slikken jij je al veel beter kunt gaan voelen.

De meeste supplementen die “op de hoek van de straat” verkocht worden zijn van lage kwaliteit. Deze supplementen belasten je systeem vaak alleen maar, waar leverschade het gevolg van kan zijn.

Suppletie kan heel erg goed de gezondheid ondersteunen, maar wel wanneer je de juiste suppletie gebruikt voor jouw systeem! Het is daarom van groot belang dat je ten alle tijden advies vraagt op het gebied van suppletie.

Wekelijks krijg ik vragen over welke supplementen iemand het beste kan nemen, in welke situatie en bij welke klachten. En dat je advies vraagt juich ik alleen maar toe! Maar voor mij is het ook belangrijk om en goed, gedegen en onderbouwd advies te kunnen geven.
Een advies op maat.

Om deze reden heb ik het suppletie advies in het leven geroepen. Met een uitgebreid vragen formulier over jouw gezondheid en situatie kan ik ook daadwerkelijk een advies op maat geven!

Ik kijk naar jouw medische achtergrond, je klachten, je voedingspatroon, leefstijl, huidige suppletie etc. Zodat ik dat kan adviseren waarvan ik denk dat ze de ondersteuning bieden waar jij behoefte aan hebt.

De investering? Slechts 29,95!