Meet malou

Jup, dat ben ik in 2011. Ruim 100kg zwaar en kampend met psychische klachten (ADD en concentratieproblemen, stemmingswisselingen en een niet gediagnosticeerde depressie) en lichamelijke klachten.

 

Toen de weegschaal over die 100kg heen ging wist ik dat het anders moest en ging er een knop om. Ik paste mijn eetpatroon aan, ging meer bewegen, meer sporten en begon anders te denken over gezondheid. Ik ging me, steeds meer inlezen over (holistische) gezondheid en alles wat met voeding te maken heeft. Dit resulteerde erin dat ik steeds beter in mijn vel ging zitten en steeds beter ging begrijpen hoe mijn eigen lichaam in elkaar steekt. Nadat ikzelf bij een orthomoleculair therapeut was geweest, wist ik “dit wil ik ook”!

SANYO DIGITAL CAMERA

Dit heeft er dan ook toe geleid dat ik onderstaande opleidingen heb afgerond:

Bachelor Verpleegkunde – Hogeschool van Arnhem & Nijmegen

Post HBO Verpleegkundige Geriatrie en Gerontologie – Hogeschool van Utrecht

Orthomoleculaire voeding – Civas

Orthomoleculaire suppletie – Civas

Orthomoleculair therapeut – Ortho Health Foundation

Energetisch morfologische bloedtest – Ortho Health Foundation

Masterclass Long-COVID – Ortho Health Foundation

Leefstijl coach i.o. – Civas

Na het volgen van de opleiding tot therapeut ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen praktijk, naast mijn werk als hbo-verpleegkundige binnen de ouderenzorg.

 

Binnen mijn praktijk ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten, in plaats van ze te onderdrukken. Want symptoombestrijding daar doe ik niet aan. Jouw lichaam probeert je iets te vertellen met de klachten die je hebt en ik ga proberen die boodschap te ontcijferen!

“In de verandering ligt de oplossing en de kleinste verandering maakt het grootste verschil” – Dr. Leo Pruimboom

Ben jij er klaar voor om samen met mij op zoek te gaan naar de gezondste versie van jezelf?

 

Wacht dan niet langer, want zoveel klachten zijn te verhelpen. Ik weet zeker dat ook voor jou een klachtenvrij, gelukkig & gezond leven is weggelegd.

 

Ik gun het je van harte. Gun jij het jezelf ook?

 

Liefs Malou

Boek hier jouw (kennismakings)afspraak!