FAQ

Is de EMB-bloedtest ook wat voor mij als ik geen klachten heb?

Ik zie de EMB-test als een APK voor je lijf. Doordat er naar meer dan 300 verschillende waardes wordt gekeken is hij ook uitermate geschikt als je gewoon nieuwsgierig bent hoe je lichaam ervoor staat.

Het is de ideale manier om klachten te voorkomen. Want uiteindelijk geldt dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen.

Worden de EMB-test en de consulten vergoed?

Nee, op dit moment werk ik niet samen met zorgverzekeraars. Daarnaast valt de EMB test sowieso niet onder vergoedbare diensten.

Je kunt wel in termijnen betalen als dit je helpt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dit is zeker mogelijk!

Gezien de tijd waarin we leven wil ik iedereen de mogelijkheid bieden om ook gezondheid een prioriteit te laten zijn en hiermee aan de slag te gaan. Stuur een berichtje naar info@maloubettings.nl, dan denk ik graag met je mee.

Hoe vinden de consulten plaats?

De intake gesprekken vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk te Elsloo of in Geleen. Alle overige gesprekken gaan voor nu via online videobellen met een beveiligde en persoonlijke link die je voorafgaand aan het consult in je mailbox ontvangt.

Ik woon niet in de buurt van Elsloo (limburg) kan ik toch een afspraak boeken?

Ja, dat kan zeker. In dat geval plannen we ook de intake online. Je kunt zelf bloed afnemen middels een vingerprik, waarbij ik jou begeleid. Vindt je het eng of lastig om jezelf te prikken? Dan kun je dit ook bij een collega van mij laten doen waarvan de praktijk dichterbij is.

Hoeveel consulten heb ik in totaal nodig?

Dit is per persoon verschillend. Daarom kijken we bij de intake naar jouw doelen, verwachtingen en de ernst van je klachten. Op basis hiervan kan ik een realistische inschatting maken hoe lang we nodig hebben om jouw doel te bereiken.

Afhankelijk van je klachten en hoe je reageert op de behandeling stellen we het behandelplan regelmatig bij: kunnen we eerder stoppen of raad ik je aan nog een extra afspraak te maken.

Kan ik tussendoor vragen stellen?

Dat kan zeker. Stuur me je vraag via mail (info@maloubettings.nl) of via whatsapp: 0682088596 en dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Hoeveel bloed wordt er afgenomen?

Door middel van een vingerprik worden er enkele druppels bloed verzameld. Dit is voldoende voor de bloedtest.

Is de EMB-test ook geschikt voor kinderen?

De test kan afgenomen worden op elke leeftijd. Vindt je dochter/zoon het prikje spannend of is hij/zij jonger dan 2 jaar dan kunnen we de test ook afnemen dmv speeksel. Hierbij komt dan wel het reguliere bloedonderzoek te vervallen.

Moet ik na de EMB-test een bepaald dieet gaan volgen?

Ik ben absoluut geen voorstander van een diëten. Waar ik wel een voorstander van ben is kijken naar waar jouw lichaam behoefte aan heeft en welke voeding belastend voor je is en waardoor je dat beter kunt gaan vervangen. Aanpassingen die je kunt volhouden, zonder honger en met plezier!

Moet ik supplementen gaan gebruiken?

Helaas krijgen we niet meer alle voedingsstoffen die we nodig hebben uit onze voeding én heeft ons lijf in de huidige tijd (stress, luchtvervuiling etc) een grotere behoefte aan bepaald voedingsstoffen, vitamines en mineralen. De basis die ik eigenlijk altijd hanteer zijn: Magnesium, Omega3, een goede multivitamine en vitamine D zodra de R in de maand zit.

Vanuit de EMB-test volgt specifiek advies gericht op daar waar je lijf nu behoefte aan heeft.